Groene thee sencha framboos-rabarber-suikerwat
Artikelnummer: | 226 |
Beschikbaarheid: | Niet op voorraad |
Sencha is een Japanse groene thee die wordt gebruikt zonder de theebladeren te rollen. Het theeblad wordt geplet en gestoomd. Het woord 'Sencha' betekent 'gewelde thee'. Dit verwijst naar de methode waarop de thee wordt gemaakt. Door toevoeging van appelstukken, zoethoutwortel, zoete braambesbladeren, kruidenbloesems, gevriesdroogde frambozen, rabarber, aardbeiyoghurt en korenbloemen krijg je zeer verfijnde smaak waar je niet nee tegen zegt, deze smaakt zeer verfrissend koud in de zomer, maar ook warm heeft die een uitgesproken smaak. Zet deze thee met 75°c-80°c water en laat deze niet langer dan 3 minuten trekken.Thee is een dorstlesser, thee is bloeddrukverlagend en werkt preventief bij cardiovasculaire ziekten, thee houd wakker, maakt allert en verbetert de concentratie, thee voorkomt tandbederf, thee geeft een frisse adem, thee is vochtafdrijvend, thee stimuleert de immuniteit, thee bevat ijzer, vitaminen en mineralen. Bij groene thee werd een noch niet verklaarde synergie gezien tussen cafeïne en EGCG. De aanwezigheid van EGCG zorgt voor een veel grotere vetverbranding dan die vastgesteld bij inname van cafeïne alleen. De hogere energieafgifte en dus een hoger calorieverbranding zou preventief obsetias kunnen vermijden. Thee is een dorstlesser, thee is bloeddrukverlagend en werkt preventief bij cardiovasculaire ziekten, thee houd wakker, maakt allert en verbetert de concentratie, thee voorkomt tandbederf, thee geeft een frisse adem, thee is vochtafdrijvend, thee stimuleert de immuniteit, thee bevat ijzer, vitaminen en mineralen. Bij groene thee werd een noch niet verklaarde synergie gezien tussen cafeïne en EGCG. De aanwezigheid van EGCG zorgt voor een veel grotere vetverbranding dan die vastgesteld bij inname van cafeïne alleen. De hogere energieafgifte en dus een hoger calorieverbranding zou preventief obsetias kunnen vermijden.
Ingrediënten: groene thee 50%, appelstukken, zoethoutwortel ,zoete braambesbladeren, aroma, kruidenbloesem, gevriesdroogde frambozen, rabarber, aardbeiyoghurt, korenbloem.
4-5 tlp./1l.water / 75-80 graden / 2-3 min.intrekken.